پنجشنبه , 27 دی 1403 2025 - 01 - 16 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه قیمه نثار به روش مجلسی خوشمزه و لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه قیمه نثار به روش مجلسی خوشمزه و لذیذ

فروردین ۱۲, ۱۴۰ 90

 

به گزارش مجله نو: طرز تهیه قیمه نثار

گوشت را به شکل قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز و کمی رب گوجه فرنگی، فلفل ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. تا رب خوشرنگ بشه .حالا سه پیمانه آب جوش به گوشت اضافه کنین و بزارین تا کاملا بپزه . حدود نیم ساعت آخر پخت مقداری خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید . بقیه خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید و تو کره تفت دهید. زرشک رو هم خیس کنین و بعد باکره تفت دهید شکر را روی آن بریزید . خلال پوست پرتغال و پودر هل رو هم اصافه کنین . در اخر هم زعفران آب کرده رو هم اصافه کنین . برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنین و آبکش کنین . بعد مواد و گوشت رو لای برنج بریزین و برنج رو دم بزارید

ساخت خانه

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×