پنجشنبه , 28 تیر 1403 2024 - 07 - 18 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه قیمه نثار به روش مجلسی خوشمزه و لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه قیمه نثار به روش مجلسی خوشمزه و لذیذ

فروردین 12, 140 20

 

به گزارش مجله نو: طرز تهیه قیمه نثار

گوشت را به شکل قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز و کمی رب گوجه فرنگی، فلفل ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. تا رب خوشرنگ بشه .حالا سه پیمانه آب جوش به گوشت اضافه کنین و بزارین تا کاملا بپزه . حدود نیم ساعت آخر پخت مقداری خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید . بقیه خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید و تو کره تفت دهید. زرشک رو هم خیس کنین و بعد باکره تفت دهید شکر را روی آن بریزید . خلال پوست پرتغال و پودر هل رو هم اصافه کنین . در اخر هم زعفران آب کرده رو هم اصافه کنین . برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنین و آبکش کنین . بعد مواد و گوشت رو لای برنج بریزین و برنج رو دم بزارید

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×