سه شنبه , 25 دی 1403 2025 - 01 - 14 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه استانبولی پلو با عالی ترین روش
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه استانبولی پلو با عالی ترین روش

اسفند ۱۴, ۱۴۰۲ 60


به گزارش مجله نو: مواد لازم :
برنج  3 پیمانه
گوشت خورشتی  350 گرم
لوبیا سبز  3 پیمانه
رب گوجه  3 قاشق غذاخوری
پیاز  2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
دارچین  به میزان دلخواه
.
.
طرز تهیه :
پیاز رو خلالی خرد کنید و توی تابه عمیق یا قابلمه تفت بدید تا شروع به طلایی شدن کنه.  کمی زردچوبه و 3 قاشق رب گوجه بهش اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه بدین. لوبیا سبز رو بشویید و به تکه های یک سانتی خرد کنید. حالا لوبیا سبز رو به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید. 5 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه بدین.
.
گوشت خورشتی رو همراه با یک پیمانه آب، قدری نمک و فلفل توی یه تابه بریزید. درب تابه رو ببندید و بذارید گوشت کاملاً بپزه. بعد از پخت گوشت، اگر مخلوط شما رقیق بود مدتی در تابه رو باز بذارید تا آب بخار و سس غلیظ بشه.
.
برنج رو که از قبل خیس کردید با کمی نمک و روغن بگذارید تو آب بپزه. بعد آبکشش کنید.  برنج یا سیب زمینی برای ته دیگ آماده کنید. کف قابلمه کمی آب و روغن بریزید و روی شعله بذارید. سیب زمینی یا نان رو ته قابلمه بچینید. بعد برنج و مخلوط لوبیا سبز رو لایه لایه اضافه کنید. در این مرحله میتونید کمی دارچین هم همراه با مخلوط لوبیا به لایه ها اضافه کنید.
.
دیگه بذارید برنج دم بکشد. 10 دقیقه قبل از سرو 2-3 قاشق روغن زیتون یا کنجد روی برنج بریزید و با کفگیر هم بزنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید

ساخت خانه روستایی گیلان

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×