دوشنبه , 1 بهمن 1403 2025 - 01 - 20 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید
آشپزی - دسر - مقالات

طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید

اسفند ۱۵, ۱۴۰۲ 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید:

موادلازم

120 گرم کره
40 گرم روغن مایع
100 گرم شکر قهوه ای
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری قهوه فوری
1 قاشق سوپخوری آب جوش
200 تا 220 گرم آرد
۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
50 گرم شکلات تلخ خرد شده یا شکلات چیپس

طرزتهیه

کره ، روغن مایع و شکرقهوه ای  را هم بزنید تا پوک ویکدست شود، بعد تخم مرغ را اضافه کنیدوهم بزنید .
قهوه فوری حل شده در ابجوش، تکه های شکلات و پودرکاکایو راافزوده درانتهاارد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم ویکدست ویکرنگی بدست اید.
از خمیر توپهایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید ويا با كاتر دلخواه برش بزنيد و با فاصله، داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید، بچینید و در فر 170 درجه، حدود 15 تا 20دقیقه بپزید

ساخت خانه طرح سوئیسی

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×