چهارشنبه , 3 بهمن 1403 2025 - 01 - 22 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه آلبالو پلو با جوجه حلزونی با بهترین روش بسیار خوش طعم
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه آلبالو پلو با جوجه حلزونی با بهترین روش بسیار خوش طعم

اسفند ۱۸, ۱۴۰۲ 110

به گزارش مجله نو: طرز تهیه آلبالو پلو با جوجه حلزونی

مواد لازم :
آلبالو  نیم کیلو
شکر  4 یا 5 قاشق غذاخوری
برنج  دو و نیم پیمانه
فیله مرغ  400 گرم
پیاز  1 عدد
نمک، فلفل و زعفرون
خلال پسته  به میزان دلخواه
.
.
دستور تهیه :
هسته های آلبالو رو با نی دربیارین، روشون شکر بریزین و حدود سه ساعت بذارین بمونه تو یخچال تا یکم آب بندازه.  فیله مرغ رو با پیاز، ادویه و زعفرون مزه دار کنین و حداقل 2 ساعت تو یخچال بذارین.
آلبالو رو با همون آبی که انداخته رو شعله به مدت ده دقیقه بپزین، آلبالوها رو خارج کنین و بزارین شهدش به مدت یک ربع دیگه بپزه و غلیظ بشه. :blush:
.
فیله مرغ رو که نازک و بلند برش زدین به شکل حلزونی در بیارین و با خلال دندون تو روغن با شعله زیاد سرخ کنین.  مرغ های تکه شده (برای لابلای برنج) با همون مواد مزه دار کرده و با دو قاشق روغن تفت بدین، نصف فنجون آب بریزین بذارین بپزه تا آبش تبخیر بشه.
.
برنج که دو ساعت خیس کردین رو خیلیی زنده آبکش کنین و تهدیگ دلخواه بذارین. یک لایه برنج بریزین، تیکه ها مرغ و آلبالو و شهدشو لابلای برنج بدین و بذارین یه ساعت دم بکشه.
خلال پسته ها رو هم با کره تفت بدین و آلبالو پلو رو تزئین کنین.

ساخت ویلای سوئیسی

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×