پنجشنبه , 4 مرداد 1403 2024 - 07 - 25 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه آلبالو پلو با جوجه حلزونی با بهترین روش بسیار خوش طعم
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه آلبالو پلو با جوجه حلزونی با بهترین روش بسیار خوش طعم

اسفند 18, 1402 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه آلبالو پلو با جوجه حلزونی

مواد لازم :
آلبالو  نیم کیلو
شکر  4 یا 5 قاشق غذاخوری
برنج  دو و نیم پیمانه
فیله مرغ  400 گرم
پیاز  1 عدد
نمک، فلفل و زعفرون
خلال پسته  به میزان دلخواه
.
.
دستور تهیه :
هسته های آلبالو رو با نی دربیارین، روشون شکر بریزین و حدود سه ساعت بذارین بمونه تو یخچال تا یکم آب بندازه.  فیله مرغ رو با پیاز، ادویه و زعفرون مزه دار کنین و حداقل 2 ساعت تو یخچال بذارین.
آلبالو رو با همون آبی که انداخته رو شعله به مدت ده دقیقه بپزین، آلبالوها رو خارج کنین و بزارین شهدش به مدت یک ربع دیگه بپزه و غلیظ بشه. :blush:
.
فیله مرغ رو که نازک و بلند برش زدین به شکل حلزونی در بیارین و با خلال دندون تو روغن با شعله زیاد سرخ کنین.  مرغ های تکه شده (برای لابلای برنج) با همون مواد مزه دار کرده و با دو قاشق روغن تفت بدین، نصف فنجون آب بریزین بذارین بپزه تا آبش تبخیر بشه.
.
برنج که دو ساعت خیس کردین رو خیلیی زنده آبکش کنین و تهدیگ دلخواه بذارین. یک لایه برنج بریزین، تیکه ها مرغ و آلبالو و شهدشو لابلای برنج بدین و بذارین یه ساعت دم بکشه.
خلال پسته ها رو هم با کره تفت بدین و آلبالو پلو رو تزئین کنین.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×