دوشنبه , 25 تیر 1403 2024 - 07 - 15 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

اسفند 18, 1402 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
پنیر گودا 5 ورقه
ژامبون گوشت یا مرغ 5 ورقه
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری نصف پیمانه
آرد نصف پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
.
.
طرز تهیه :
ابتدا مرغ رو ورقه ای برش بزنید، روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک‌ کوب به خوبی بکوبید تا نازک بشن. دو طرف سینه مرغ رو نمک، فلفل و ادویه بزنید تا مزه‌دار بشه.
.
یک ورقه پنیر گودا و یک ورقه ژامبون روی فیله‌ها قرار داده و رول کنید. رول رو توی دستتون فشار بدین تا خوب به هم بچسبن. حدود بیست دقیقه دقیقه داخل فریزر قرار بدین تا خودشونو بگیرن.
.
حالا رول ها رو به تخم مرغ آغشته کنید بعد توی آرد بزنید بعد دوباره توی تخم مرغ بزنید و در آخر توی آرد سوخاری بغلتونید.
توی روغن داغ سرخ کنید تا مغز پخت بشن.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×