طرز تهیه شیرینی اسکار به روش سنتی بسیار خوش طعم
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی اسکار
.
مواد لازم :
۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
پودر قند ۲/۳ پیمانه
آرد دو پیمانه سرپر( الک کنید)
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل۱/۲ ق چ
پودر هل ۱/۴ق چ
ابتدا کره و پودر قند رو باهمزن بزنید تا سبک و روشن بشه( ده دقیقه بزنید)
بعد زرده تخم مرغ ، وانیل و هل رو اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید.
حالا آرد و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
وقتی خمیر جمع شد و از کاسه جدا شد به اندازه یه توپ کوچیک گرد کنید و بزنید تو سفیده تخم مرغ و داخل مغزیجات( کنجد، گردو نگینی ریز شده ، پسته ریز شده)بزنید و بچینید تو سینی فر
و با دمای ۱۸۰ درجه فر گازی
۱۶۰ درجه فر برقی حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه.