یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شیرینی برگ
آشپزی - دسر

طرز تهیه شیرینی برگ

اسفند 18, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی برگ

250 گرم کره مارگارین
1 پیمانه پودرقند
1 سفیده تخم مرغ
1 بسته وانیل (5گرم)
3 و نیم الی 4 پیمانه آرد
برای لایه رویی:
شکلات و بادام زمینی

کره و پودرقندو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه. سفیده های تخم مرغ رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید کم کم اردو اضافه کنین تا یه خمیر نرم که به دست نچسبه بدست بیارین  خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی پهن کنید و با قالب برشش بدین. روی سینی فرتون کاغذ روغنی بزارین شیرینیا رو روش بچینین و توی فر با دمای 170 درجه بپزینشون.بعد از اینکه کوکی ها پختن بزاریو خنک بشن بعد شکلات های ذوب شده رو روشون بریزید و با بادام زمینی تزیین کنین

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×