دوشنبه , 1 مرداد 1403 2024 - 07 - 22 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه قرمزه نخودچی به روش خانگی بسیار سالم و خوش طعم
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه قرمزه نخودچی به روش خانگی بسیار سالم و خوش طعم

اسفند 18, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه قرمزه نخودچی

گوشت گوسفند 300 گرم، چرخ شده و بدون چربی
آرد نخودچی1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 ق چ
نعناع خشک 2 ق م
رب گوجه فرنگی1 ق غ
آب 5 پیمانه
پیاز متوسط 1عدد، خرد شده
پیاز متوسط عدد، رنده شده

در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید. 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد. از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.در قابلمه پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
قرمزه‌های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه‌ها پخته شوند.
قرمزه نخودچی را همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

طرز تهیه برنج قالبی با تهدیگ کنجدی

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز

طرز تهیه شامي پوك رشتی

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×