چهارشنبه , 3 مرداد 1403 2024 - 07 - 24 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کیک باقلوا با بهترین روش بسیار خوشمزه
آشپزی - دسر

طرز تهیه کیک باقلوا با بهترین روش بسیار خوشمزه

اسفند 18, 1402 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک باقلوا

مواد لازم کیک :
تخم‌مرغ ۴عدد
شکر یک سوم پیمانه
روغن ۳ق سوپخوری
ماست ۲ق س
وانیل یک هشتم ق چ
هل یک چ ق چ(من بیشتر ریختم)
زعفرون غلیظ یک ق س
آرد یک‌و‌نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق س
.
مواد رویه :
خمیر باقلوا آماده ۶عدد(یا ۱۲عدد)
کره حدود ۱۰۰گرم
پودر گردو یا پسته (اگه دوست دارید)
.
شربت باقلوا :
یه پیمانه شکر
یه پیمانه اب
چند قطره ابلیمو
اول شربت رو آماده کنید و بذارید کنار تا خنک بشه، یعنی آب و شکر رو باهم مخلوط و میذاریم روی حرارت متوسط همین که شکر حل شد یکی دو جوش زد (نه بیشتر ) زیرش رو خاموش کنید و اکه دوست دارید چند قطره آبلیمو بریزید که مطمن شکرک نزنه و بذارید کنار تا خنک شه.
.
برای کیک
۱-همه مواد باید از یک ربع قبل داخل محیط باشه
۲-قالب رو‌مثل همیشه اماده کنید
۳ارد بکینگ پودر و هل رو سه بار با هم الک کنید
تخم مرغ رو با شکر و وانیل  حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا سفیدرنگ و کش‌دار بشه
حالا ماست و زعفرون غلیظ رو اضافه کنید یه دور بزنید و بعد روغن و اون هم فقط یه دور، حالا مخلوط ارد رو‌تو سه مرحله بهش اضافه کنید و به حالت دورانی مخلوط کنید، داخل قالب کیک به قطر ۲۳س بریزید و روشو صاف کنید و چندبار بزنید روی سطح کار تا یکدست بشه، من تو این مرحله یکم مغز پسته روی سطح کار پاشیدم. :blush:
.
حالا برای گل‌های رو کیک
من دوتا خمیر باقلوا روی هم گذاشتم و رو روی سطح کار باز کنید و همه‌جاشو با کره ذوب شده چرب کنید، اینجا هم یکم گردو روی سطح کار پاشیدم و باید سعی کنید خمیر رو مثل فیلم جمعش کنید (چین دادن به خمیر ) حالا خمیر رو از وسط نصف کنید (اینجوری گلش خیلی بزرگ میشه پس نصف کردم) ، و از یه سمت به سمت داخل بپیچید و روی خمیر بذارید ، هرجایی اگه در انتها خالی بود میتونید تیکه‌های خمیر باقلوا بریزید، در انتها هم دوباره روی گلهارو با فرچه کره اب شده بزنید، داخل فر از قبل گرم شده به مدت سی الی چهل دقیقه، اگه گلای روش رنگ نگرفته بود میتونید چندثانیه گریل رو روشن کنید
از فر اوردید بیرون با قاشق شهد خنک شده رو روش بریزید و بعد از حداقل دوساعت سرو کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×