دوشنبه , 1 مرداد 1403 2024 - 07 - 22 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه اسلایس خرما و پودینگ دسری خوشمزه و مقوی
آشپزی - دسر

طرز تهیه اسلایس خرما و پودینگ دسری خوشمزه و مقوی

اسفند 19, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه اسلایس خرما و پودینگ

یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید.
حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×