یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه سالاد نودل
آشپزی - سالاد

طرز تهیه سالاد نودل

اسفند 19, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه سالاد نودل

نودل ٢عدد
فلفل دلمه اى رنگى ٢عدد
كنسروذرت ١قوطى
زيتون سبز يا سياه بدون هسته ١بسته
هويچ ٤عدد متوسط
كنجد براى تزيين
پيازچه خرد شد١٠ساقه

✍سس ها: خردل /عسل /سوياسس /روغن زيتون /ابليمو/نمك /فلفل /پودر سالاد

نودل رو به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش وبه همراه یک ق س روغن ميپزيم  و بلافاصله داخل کاسه ی آب سرد میریزیم كه پخت متوقف شود بعد نودل ها را آبکش میکنیم و وقتی کامل آبش رفت آن را کنار بگذارید.
هويچ خرد شده را نيم بخار پز كنيد وبعد سرد كنيد بعد فلفل دلمه اى وزيتون سبز و پيازچه خرد شده را همه در كاسه ميريزيم ومخلوط ميكنيم.

براى سس:
دركاسه ي ديگر همه ي مواد مربوط به  سس را ميريزيم وهمه رو  خوب با هم مخلوط ميكنيم بعد سالاد نودل را در آن ميريزيم و مخلوط ميكنيم بعد روی آن کنجد می پاشیم و هر جوری که خواستید تزیین کنید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود وسپس ميل کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×