یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شويد پلو شيرازى
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه شويد پلو شيرازى

اسفند 19, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شويد پلو شيرازى
برنج ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى ١/٢ پيمانه
شويد تازه ٣٠٠ گرم
پياز ٢ عدد
مرغ ٢ تا رون يا سينه ( به سليقه ى خودتون)
پودر پياز ١ ق م
پودر سير ١ ق چ
پودر زنجبيل ١ ق م
نمك و فلفل و زردچوبه هركدام ١ ق م
زعفران به مقدار لازم
برگ بو و چوب دارچين (موقع پختن مرغ اسفه ميشه)
ق غ = قاشق غذاخورى
ق م= قاشق مرباخورى

لوبيا رو از چند ساعت قبل يا شب قبل خيس كنين و با اب و نمك بذارين تا بپزه اما دقت كنين له نشه

مرغ رو به ادويه ها اغشته و يك ساعت داخل يخچال استراحت داده و بعد تو روغن سرخ كنين
تو همون روغن پياز خرد شده رو هم تفت داده مرغ هاى سرخ شده رو اضافه ، برگ بو و چوب دارچين و زعفران رو اضافه و كمى اب جوش ريخته و زمان ميديم مرغا بپزن

برنج خيس خرده رو داخل اب جوش ربخته بعد از ١٣_١٤ دقيقه كمى زردچوبه و لوبياهاى پخته رو اضافه و ابكش ميكنيم

لايه به لايه برنج رو ريخته و روى هر لايه پودر دارچين و ادويه پلويى و شويد ساتورى شده رو اضافه و اخرسر روغن و براى عطر بيشتر كمى شويد خشك اضافه و ٤٥ دقيقه دم ميكنيمو با مرغ خوشمزمون سرو ميكنيم نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×