جدیدترین مقالات
یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کشک بادمجون 
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه کشک بادمجون 

اسفند 19, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کشک بادمجون
.
مواد لازم :
5 عدد  بادمجان
1 عدد  پیاز بزرگ
نصف پیمانه  کشک
3 حبه  سیر
2 قاشق غذاخوری  نعناع
نصف پیمانه  گردو خرد شده
روغن به میزان دلخواه
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
.
.
طرز تهیه :
بادمجون ها رو پوست بکنید، بشورید و روشون نمک بپاشید و بذارید نیم ساعت بمونه. دوباره آبکشی کنید و سرخشون کنید.
پیاز رو خلالی ریز خرد و بعد سرخ کنید تا طلایی بشن و زردچوبه رو اضافه کنید.
.
بادمجونها رو بکوبید و به پیاز ها اضافه کنید و یه حبه سیر رو رنده کرده و به همراه نمک و کشک به مواد اضافه کنید. البته چون کشک امکان داره شور باشه نمک رو کمتر بریزید و بچشید.
بذارید حدود نیم ساعت با شعله کم بپزه و جا بیفته.
تو این فرصت سیر داغ و نعنا داغ رو آماده کنید. خوشگل تزئینش کنید و سرو کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×