شنبه , 29 دی 1403 2025 - 01 - 18 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه کشک و بادمجان دودی با بهترین دستور تهیه بسیار لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه کشک و بادمجان دودی با بهترین دستور تهیه بسیار لذیذ

اسفند ۱۹, ۱۴۰۲ 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کشک و بادمجان دودی

بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک.

ساخت ویلا متری چند است

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×