چهارشنبه , 3 مرداد 1403 2024 - 07 - 23 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کشک و بادمجان دودی با بهترین دستور تهیه بسیار لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه کشک و بادمجان دودی با بهترین دستور تهیه بسیار لذیذ

اسفند 19, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کشک و بادمجان دودی

بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×