یکشنبه , 30 دی 1403 2025 - 01 - 19 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه شيرينی مرنگ خانگی و خوشمزه
آشپزی - دسر

طرز تهیه شيرينی مرنگ خانگی و خوشمزه

اسفند ۲۱, ۱۴۰۲ 80

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شيريني مرنگ

سفیده تخم مرغ 4 عدد
شيرين كننده مجاز نصف پيمانه
کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو)

شیرینی پفکی یا شیرینی مرنگ چیزی نیست جز سفیده تخم مرغ و پودر تارتار که آنقدر با همزن زده شده تا به فرم خامه درآمده و سپس با شيرين كننده مخلوط شده و در فر با دماي ١٥٠سانتيگراد به مدت ١٥دقيقه پخته شده است. این شیرینی حسابی پفکی و توخالی است. پس اگر دنبال شیرینی ساده میگردید، مرنگ بهترین انتخاب شماست.
مي توانيد با گردو خرد شده يا پودر نارگيل و پسته تنوع دهيد
نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×