جدیدترین مقالات
یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شيرينی مرنگ
آشپزی - دسر

طرز تهیه شيرينی مرنگ

اسفند 21, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شيريني مرنگ

سفیده تخم مرغ 4 عدد
شيرين كننده مجاز نصف پيمانه
کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو)

شیرینی پفکی یا شیرینی مرنگ چیزی نیست جز سفیده تخم مرغ و پودر تارتار که آنقدر با همزن زده شده تا به فرم خامه درآمده و سپس با شيرين كننده مخلوط شده و در فر با دماي ١٥٠سانتيگراد به مدت ١٥دقيقه پخته شده است. این شیرینی حسابی پفکی و توخالی است. پس اگر دنبال شیرینی ساده میگردید، مرنگ بهترین انتخاب شماست.
مي توانيد با گردو خرد شده يا پودر نارگيل و پسته تنوع دهيد
نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×