دوشنبه , 24 دی 1403 2025 - 01 - 13 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه مرغ ناردون ( ناردونی) با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه مرغ ناردون ( ناردونی) با بهترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

اسفند ۲۱, ۱۴۰۲ 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مرغ ناردون ( ناردونی)

مواد برای ۴ نفر:
۱ عدد مرغ متوسط (یا تکه‌های مرغ)
۳۵۰ گرم انار ترش یا ملس
۳ عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذاخوری رب انار
۳ الی ۴ حبه سیر
شکر، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مرغ را با یک یا دو حبه سیر، آب، نمک و فلفل بپزید تا جایی که نیمی از آب آن باقی مانده باشد. پیاز را خیلی ریز خرد و سرخ ‌کنید. زردچوبه و انار را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگ انار تیره شود. آب مرغ را به مواد اضافه و حرارت را کم کنید تا آرام بپزد. پس از نیم‌ساعت نمک و فلفل را اضافه کنید. بسته به میزان ترشی غذا و ذائقه‌تان می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری رب انار را با ۲ قاشق غداخوری شکر مخلوط و به خورش اضافه کنید. مرغ را به خورش اضافه کنید. اگر آب خورش کم بود، به‌آرامی یک استکان آب جوش اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد و جا بیفتد
ونوش جان نمایید

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×