جمعه , 29 تیر 1403 2024 - 07 - 19 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کباب چوبی دودی با بهترین روش سالم، خانگی و خوشمزه
آشپزی - خارجی|بین المللی

طرز تهیه کباب چوبی دودی با بهترین روش سالم، خانگی و خوشمزه

اسفند 21, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کباب چوبی دودی

یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
1.5 قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر پیاز
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط

طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویه‌ها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلوله‌های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی‌متر ضخامت داشته باشند.
سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کباب‌پز بپزید تا کاملا پخته شوند.
این کباب‌ها را میتونید با نون های کتویی سرو کنید.
برای اینکه سیخ‌های چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×