دوشنبه , 25 تیر 1403 2024 - 07 - 15 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کیک یزدی
آشپزی - دسر

طرز تهیه کیک یزدی

اسفند 21, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک یزدی
مواد لازم
تخم مرغ ۲عدد
آرد بادام ۲ ق غ
پودر استویا ۱ ق غ
پنیر خامه ای ۱ ق مربا خوری
روغن زیتون یا نارگیل ۱ ق غ
گلاب ۱ ق غ
هل پودر شده یک ق چ
زعفران دم کرده ۱ ق مربا خوری
پودر تار تار یا پکینگ پودر نصف ق چایخوری

ابتدا سفیده وزده تخم مرغ را جدا کرده ودر دو ظرف جداگانه با همزن میزنیم .سفیده را تا حدی میزنیم تا کف کند وحجمش چند برابر شود واز ظرف جدا نشود.
زرده را همراه پنیر خامه ای وروغن وزعفران وگلاب خوب با همزن میزنیم تا یکدست شود .بعد آرد بادام را با پودر استویا وپودر هل وپودر تار تار با هم مخلوط میکنیم وبه زرده زده شده اضافه میکنیم وبه آرامی هم میزنیم تا مواد یکدست شود در آخر سفیده تخم مرغ را به همه مواد افزوده وآرام آرام با قاشق یا لیستک هم میزنیم در حدی که پف سفیده نخوابد .
حالا داخل فنجان یا قالب کاپ کیک کپسول های کاغذی مخصوص میگذاریم وداخل آنها را از مواد پر میکنیم وبه مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم .

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×