سه شنبه , 2 بهمن 1403 2025 - 01 - 21 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه آش دوغ به روش سنتی و اصیل
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه آش دوغ به روش سنتی و اصیل

اسفند ۲۲, ۱۴۰۲ 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه آش دوغ

برنج ايراني(نيم دونه)يك پيمانه
نخود يك پيمانه
تخم مرغ يكعدد
سبزي شامل گشنيز،شويد،تره يا پيازچه سه ق.غ سرپر
ماست ترش چهارليوان
نعنا داغ و سير براي تزيين
اول نخود و از شب قبل خيس كردم،بعد تو قابلمه يك پارچ آب ريختم،نخودارو گذاشتم با برنج بپزه و لعابدار بشه،بعد ماست و با يكعدد تخم مرغ مخلوط كردم و به آش اضافه كردم،نمك و كمي پودرسير اضافه كردم.آب اضافه كردم با يك ق.غ آردبرنج ،خوب كه لعابدار شد،اگر خيلي غليظ بود،بهش آبجوش اضافه كنيد،در آخر هم سبزي و اضافه كنيد و يك ربع زمان بديد و بعد شعله رو خاموش كنيد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×