جدیدترین مقالات
یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شیر بادام
آشپزی - نوشیدنی گرم و سرد

طرز تهیه شیر بادام

اسفند 22, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیر بادام

٢٢٠گرم بادام خام را ۱ شب در آب خیس کنید . به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت بادام‌ها را بگذارید تا خیس بخورند . این کار باعث نرم کردن آن‌ها می‌شود . بعد از ساعت گفته‌شده پوست بادام را گرفته و آب را بیرون بریزید .
بادام‌ها را با ۴ پیمانه آب تصفیه‌شده در مخلوط‌کن بریزد . دستگاه را روشن کنید تا به‌خوبی مخلوط شوند بوسيله يك پارچه شير_بادام را صاف كنيد نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×