جمعه , 29 تیر 1403 2024 - 07 - 19 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه توپک نارگیلی
آشپزی - دسر

طرز تهیه توپک نارگیلی

اسفند 25, 1402 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه توپک نارگیلی

پودر نارگیل ۱ و ۳/۴ پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی ( میزان شیرعسلی مشخص نیست و حدودی است)
شکلات تخته ای( شیری یا تلخ یا سفید) ۱۵۰- ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ

پودر نارگیل رو داخل ظرف مناسبی بریزید و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید بعد شیر عسلی رو به تدریج و کم کم به پودر نارگیل اضافه کنید؛ مقدار مصرف شیرعسلی کاملا مشخص نیست و باید تا جایی اضافه بشه که پودر نارگیل به حالت خمیری و لطیف دربیاد ( برای سهولت کار از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و پودر نارگیل و شیر عسلی رو به خوبی با هم مخلوط کنید تا به دستتون نچسبه)

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×