جدیدترین مقالات
یکشنبه , 24 تیر 1403 2024 - 07 - 14 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پیراشکی گردویی
آشپزی - دسر

طرز تهیه پیراشکی گردویی

اسفند 25, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پیراشکی گردویی

آرد : 4 لیوان
کره : 2 قاشق
سس فلفل : 1 قاشق
گردو : 1 لیوان
خمیر مایه : نصف بسته
روغن زیتون : نصف استکان
آب معدنی : 1 بطری
نمک : کمی
سیر : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق
روغن زیتون : کمی

ابتدا آرد را در ظرفی بریزید و در وسط آن خمیر مایه را بریزید. روی آرد نمک بریزید و روی خمیر مایه کره نرم شده را بریزید. سپس روغن زیتون و آب معدنی را اضافه کنید و از وسط هم بزنید تا خمیر مایه حل شود. خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر شود. خمیر پیراشکی را گرد کنید و برای درست کردن مواد داخلی اقدام کنید. برای این کار رب را در کاسه ای بریزید. سیرها را خرد کنید و روغن زیتون را بریزید و مخلوط کنید. سپس گردو را خرد کنید. روی خمیر پیراشکی و میز کار آرد بپاشید و با وردنه باز کنید. روی آن مخلوط رب را بریزید و با قاشق صاف  کنید تا یک دست شود و روی آن گردوی خرد شده بریزید و رول کنید. سپس خمیر رول شده را به اندازه 1 و نیم بند انگشت برش بزنید و در سینی فر بچیینید تا کمی استراحت کند. پیراشکی ها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پیراشکی گردویی آماده سرو است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×