دوشنبه , 1 بهمن 1403 2025 - 01 - 19 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه جوجه ترش به روش سنتی و اصیل
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه جوجه ترش به روش سنتی و اصیل

اسفند ۲۷, ۱۴۰۲ 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه جوجه ترش

فیله مرغ۵۰۰گرم
پودرگردو ۱/۲پیمانه
پیاز دوعدد
ابلیمو۱ق غ
رب انار ۲ق غ
ماست ۲ق غ
نمک.فلفل.زعفران
تكه هاي مرغ رو  با نمک و فلفل و زعفران و پیاز خلال شده و دو قاشق رب انار و گردو اسياب شده ودو قاشق ماست و يكم ابليمو باهم مخلوط ميكنم و و روش سلفون میکشیم چند ساعت توي یخچال ميزارم تا مزه دار بشه .بعد مرغ مرینت شده رابه سیخ میکشم و توي تابه باکره سرخ میکنم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×