چهارشنبه , 3 مرداد 1403 2024 - 07 - 24 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه جوجه ترش به روش سنتی و اصیل
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه جوجه ترش به روش سنتی و اصیل

اسفند 27, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه جوجه ترش

فیله مرغ۵۰۰گرم
پودرگردو ۱/۲پیمانه
پیاز دوعدد
ابلیمو۱ق غ
رب انار ۲ق غ
ماست ۲ق غ
نمک.فلفل.زعفران
تكه هاي مرغ رو  با نمک و فلفل و زعفران و پیاز خلال شده و دو قاشق رب انار و گردو اسياب شده ودو قاشق ماست و يكم ابليمو باهم مخلوط ميكنم و و روش سلفون میکشیم چند ساعت توي یخچال ميزارم تا مزه دار بشه .بعد مرغ مرینت شده رابه سیخ میکشم و توي تابه باکره سرخ میکنم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×