دوشنبه , 1 بهمن 1403 2025 - 01 - 20 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه دال عدس خوزستانی برای چهار نفر
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه دال عدس خوزستانی برای چهار نفر

فروردین ۶, ۱۴۰۳ 110

به گزارش مجله نو: طرز تهیه دال عدس خوزستانی

غذای نونی

– عدس قرمز ۲ پیمانه
– سیب زمینی متوسط ۱ عدد
– پیاز درشت ۲ عدد
– سیر ۳ حبه
– رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
– روغن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
– تمرهندی یا آب نارنج ۲ یا ۳ ق غ

رسپی :

۱- عدس ها رو پاک کنید تمیز بشورید و از چند ساعت قبل خیس بدید(خیس دادن باعث میشه که دال عدس موقع پخت بافت نرم و ابریشمی ای پیدا کنه)

۲- سیب زمینی ها رو نگینی ریز خرد کنید

۳- عدس + سیب زمینی + ۳ لیوان آب رو بریزید تو قابلمه بذارید بپزه

۴- پیازها رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید تا طلایی بشه سیرها رو بکوبید به پیاز داغ اضافه کنید عطر سیر که بلند شد رب گوجه + نمک + زردچوبه + فلفل رو اضافه کنید و خوب تفت بدید

۵- پیاز داغ + تمرهندی یا آب نارنج رو به ترکیب عدس و سیب زمینی پخته اضافه کنید و زمان بدید تا حسابی بپزه و غلیظ بشه

پ.ن: دال عدس تو جنوب به عنوان پیش غذا ، صبحانه ، ناهار و شام سرو میشه

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×