شنبه , 29 دی 1403 2025 - 01 - 17 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه تیرامیسو لیمویی با بهترین دستورپخت بسیار خوشمزه
آشپزی - دسر

طرز تهیه تیرامیسو لیمویی با بهترین دستورپخت بسیار خوشمزه

فروردین ۱۳, ۱۴۰۳ 70

به گزارش مجله نو: طرز تهیه تیرامیسو لیمویی

میلی لیتر آب 1 عدد آب لیمو 80 گرم شکر پوست لیمو (روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه) برای خامه: 3 زرده تخم مرغ، 60 گرم پودر قند و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا مخلوط سفید شود. 250 گرم ماسکارپونه را اضافه کنید و مخلوط کنید. در یک کاسه، 150 گرم خامه غلیظ را با اضافه کردن 50 گرم شکر هم بزنید. خامه را به مخلوط تخم مرغ و ماسکارپونه اضافه کنید و مخلوط کنید. (تیرامیسو را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید) برای خامه لیمو: 80 میلی لیتر آبلیمو 80 گرم شکر 2 تخم مرغ رنده پوست لیمو (روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه)

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×