دوشنبه , 1 مرداد 1403 2024 - 07 - 22 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کوفته گردو با روش سنتی و اصیل بسیار خوش طعم
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه کوفته گردو با روش سنتی و اصیل بسیار خوش طعم

فروردین 15, 1403 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کوفته گردو

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
گردو چرخ‌كرده 150 گرم
پياز يكعدد
آرد سوخاري دو ق س
زعفران آب كرده دو ق س
پياز خلالي خرد شده یک عدد
رب گوجه‌فرنگي يك ق س
رب انار نصف ق س
گردو چرخ‌كرده يك ق س
روغن و نمک به ميزان لازم
آب دو پيمانه

پياز را رنده كرده و با گوشت چرخ‌كرده، گردو، آرد سوخاري، نمك و يك قاشق از زعفران مخلوط مي‌كنيم. مواد را خوب ورز مي‌دهيم تا گوشت چسبندگي لازم را به دست آورد. به اندازه يك نارنگي از مواد برداشته، گرد كرده و در كمي روغن تفت مي‌دهيم. همه مواد را به همين صورت گرد كرده و تفت مي‌دهيم. پياز خلالي را در روغن تفت داده، سپس باقيمانده زعفران، رب گوجه‌فرنگي، رب انار و يك قاشق گردو چرخ‌كرده را به آن افزوده و تفت مي‌دهيم. كمي نمك اضافه كرده و در انتها گوشت‌ها را به آن مي‌افزاييم. آب را نيز به مواد در حال پخت اضافه مي‌كنيم تا کوفته‌ها بپزند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×