سه شنبه , 25 دی 1403 2025 - 01 - 14 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه انار آویج یا کوفته فسنجان با اصیل ترین روش بسیار لذیذ
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه انار آویج یا کوفته فسنجان با اصیل ترین روش بسیار لذیذ

فروردین ۲۰, ۱۴۰۳ 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه انار آویج یا کوفته فسنجان

گردو ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب انار ۱ ق غ
آبغوره یا آب انار ۱ پیمونه
رب گوجه‌فرنگی ۱ ق غ
پیاز ۱ عدد
سبزی (تره-جعفری- نعنا) رویهم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم یا ۲ ق غ
نمک و فلفل بمقدار لازم

در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم و بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و دونه های روغن روش نمایان شه (از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته…. سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه میکنیم …. گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل و کمی از سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت میدیم و به  خورشتمون اضافه میکنیم…. وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×