دوشنبه , 22 بهمن 1403 2025 - 02 - 10 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه ترشه کباب گیلانی خوشمزه و راحت
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه ترشه کباب گیلانی خوشمزه و راحت

فروردین ۲۱, ۱۴۰۳ 60

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ترشه کباب گیلانی

چند تکه مرغ رو با کمی کره و زعفران سرخ میکنیم و کنار میگذاریم یک عدد پیاز رنده میکنیم و داخل همون تابه تفت میدیم و بعد نمک فلفل زردچوبه و زعفران و رب گوجه هم اضافه میکنیم و تفت میدیم مرغها رو اضافه میکنیم و دو لیوان آب نصف لیوان آب غوره یا آب نارنج میریزیم و اجازه میدیم تا بپزه و جا بیفته و برای سرو این غذا از سیبزمینی سرخ شده گوجه و بادمجان سرخ شده استفاده میشه

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×