» آشپزی » طرز تهیه مرغ با سس پرتقال با بهترین دستور پخت بسیار خوش عطر و طعم
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه مرغ با سس پرتقال با بهترین دستور پخت بسیار خوش عطر و طعم

فروردین ۲۱, ۱۴۰۳ 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مرغ با سس پرتقال

مرغها رو با نمک، فلفل،زردچوبه،رزماری، ادویه و روغن مزه دار کنید، دوساعت استراحت بدین بعد نصف فنجان کوچک آب اضافه کنید وبزارین روی حرارت کم خودش آب میندازه، من دوتا هویج و چند تا ساقه جعفری هم اضافه کردم، بعد از نیم ساعت پوست پرتقال رنده شده (فقط قسمت نارنجی) رو اضافه کردم، زعفران دم کشیده هم در صورت تمایل اضافه کنید، وقتی آب مرغ کشیده شد و سرخ شد بهش یک‌ونیم فنجان آب پرتقال طبیعی اضافه کردم و کمی جعفری خورد شده هم روی مرغها ریختم وقتی آب پرتقال به خورد مرغ رفت حاضره

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×