دوشنبه , 1 مرداد 1403 2024 - 07 - 22 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه خورشت به آلو لپه + نکات طلایی
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه خورشت به آلو لپه + نکات طلایی

فروردین 22, 1403 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت به آلو لپه

گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
به متوسط ٣ عدد
پياز ١ عدد متوسط
لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر)
الو بخارا  ١٠،١٥ عدد
رب گوجه نصف تا ١ ق غ
رب انار ٢ ،٣ ق  غ.
.
پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد … لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه. مقداري هم رب بزنيد (ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن … اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد (خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت).. همچنين  آلو…
(دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان
.
در اخر كمي شكر (ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده …
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه
.
نكته: لپه قابل حذفه..
نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×