جدیدترین مقالات
سه شنبه , 2 بهمن 1403 2025 - 01 - 21 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه شامی اصفهانی به روش مجلسی با طعم باور نکردنی
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه شامی اصفهانی به روش مجلسی با طعم باور نکردنی

فروردین ۲۳, ۱۴۰۳ 50

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شامی اصفهانی

گوشت چرخ کرده نیم کیلو
هویج پخته و رنده شده 3 عدد
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت …سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×