پنجشنبه , 4 مرداد 1403 2024 - 07 - 25 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شامی اصفهانی به روش مجلسی با طعم باور نکردنی
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه شامی اصفهانی به روش مجلسی با طعم باور نکردنی

فروردین 23, 1403 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شامی اصفهانی

گوشت چرخ کرده نیم کیلو
هویج پخته و رنده شده 3 عدد
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت …سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×