چهارشنبه , 3 بهمن 1403 2025 - 01 - 22 ساعت :
 
» آشپزی » طرز تهیه کوکو اسفناج با عالی ترین روش بسیار مغذی و لذیذ
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه کوکو اسفناج با عالی ترین روش بسیار مغذی و لذیذ

فروردین ۲۳, ۱۴۰۳ 40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کوکو اسفناج

سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده
يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
زعفرون دم کرده
زرشک به مقدار دلخواه
ادويه و نمك و فلفل

سیب زمینی نیم پخته (كاملا سرد شده) را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم  تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها و تخم مرغها همه را با هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک ق غ برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم.

نكته: تموم مواد كوكو بايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد و سرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×