» آشپزی » انواع ته چین » طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه
انواع ته چین

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه

80

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

برنج- 3 پیمانه
بال مرغ- 15 عدد
باقلا سبز تمیز کرده- 275 گرم
شوید خشک- به میزان لازم
پیاز رنده شده- یک عدد
نمک و فلفل- به میزان لازم
آبلیمو- به میزان لازم
آویشن- به میزان لازم

هراز تا اطلاع ثانوی یکطرفه شد

طرز تهیه

ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم.

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

یک وعده غذای خوشمزه که بال های سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه

تعبیر خواب آسایش و نعمت

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

غذاهای سنتی ایرانی همواره از جذابیت و طعم منحصر به فردی برخوردار بوده اند. یکی از این غذاها، ته چین بال مرغ با باقلا پلو است که با ترکیب مناسبی از انواع ادویه و مواد غذایی تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم به بررسی این غذای خوشمزه و غنی از نظر تغذیه‌ای بپردازیم.

دعا براى ورم

ترکیبات غذایی ته چین بال مرغ با باقلا پلو

ته چین بال مرغ با باقلا پلو از ترکیبات اصلی شامل بال مرغ، باقلا، برنج، پیاز، زردچوبه، زعفران و ادویه‌های دیگر تشکیل شده است. این ترکیبات با هم ترکیبی منحصر به فرد از طعم و ارزش غذایی ایجاد می‌کنند که این غذا را یک گزینه عالی برای وعده‌های نهار و شام می‌سازد.

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه مرغ کنتاکی

روش تهیه

برای تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو، ابتدا بال مرغ را با ادویه‌های مخصوصی مثل زردچوبه و نمک و فلفل تهیه کرده و سپس آن‌ها را در ماهیتابه‌ای داغ می‌پزیم تا طلا رنگ شوند. سپس باقلا را نیز در جداگانه آبکشی کرده و با پیاز تفت داده و به همراه برنج در همان ماهیتابه به مدت مناسبی پخته می‌شود. در نهایت بال مرغ با باقلا و پلو تهیه شده را با هم مخلوط کرده و آن را در ظروف مناسب سرو می‌کنیم.

طرز تهیه دال عدس خوزستانی

مزایای تغذیه‌ای

ته چین بال مرغ با باقلا پلو یک غذای سالم و خوشمزه است که حاوی انواع مواد غذایی از جمله پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است. این غذا به عنوان یک منبع عالی از انرژی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن مطرح است و می‌تواند به بهبود سلامتی عمومی شما کمک کند.

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو بسیار لذیذ و خوشمزه

نتیجه‌گیری:
ته چین بال مرغ با باقلا پلو یک غذای خوشمزه و سالم است که می‌تواند به تنوع و غنای انواع غذاهای ایرانی در سفره خانواده‌ها افزوده شود. با توجه به ترکیبات غنی و مواد غذایی متعدد در این غذا، توصیه می‌شود که به منظور حفظ سلامت و تنوع غذایی، از آن به عنوان یک گزینه سالم و لذیذ برای وعده‌های غذایی خود استفاده کنید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×