» آشپزی » انواع ترشی » طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
انواع ترشی

طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 

90

طرز تهیه ترشی برگ مو

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

برگ مو : 1 کیلو
سرکه :750 گرم
فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
سیر : 150 گرم
موسیر : 150 گرم
فلفل تند قلمی :100 گرم
فلفل سیاه :1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای (رنگی) :100 گرم

طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی

درباره کشور پورتوریکو و پرچم پورتوریکو

طرز تهیه

روش اول

۱- برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن کمی بیشتر می شود( حدود ۱۰ دقیقه) .
۲- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود.
۳- سبزیجات را ساطوری خرد می کنیم.
۴- سیرها را پوست کنده و خرد می کنیم.
۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم.
۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد.
۷- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ مو روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.

طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی

درباره کشور نیکاراگوئه و پرچم نیکاراگوئه

روش دوم

۱- موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می کنیم یا همان طور که قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می کنیم.
۲- سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و یا چرخ می کنیم.
۳- تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم.
۴- مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می کنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
۵- سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک در نظر می گیریم که بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر کرد. در صورت تمایل می توانیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بپاشیم. در این جا نیز مانند روش اول می توان از هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را نگینی خرد می کنیم و با سایر مواد مخلوط کرده و داخل برگ قرار می دهیم.

طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی

درباره کشور بلیز و پرچم بلیز

روش سوم

ترشی برگ مو یکی از انواع ترشی‌های محبوب در آشپزی ایرانی است که با استفاده از برگ‌های تازه انگور تهیه می‌شود. این ترشی به عنوان چاشنی و همراه غذاهای مختلف، به ویژه غذاهای گوشتی و پلوها، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه طرز تهیه ترشی برگ مو را به شما آموزش می‌دهم:

مواد لازم:

  • برگ مو: ۱ کیلوگرم
  • سرکه سفید: به مقدار لازم
  • نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴-۵ حبه (اختیاری)
  • فلفل سبز تند: ۲-۳ عدد (اختیاری)
  • ترخون و نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

درباره جزیره ناواسا و پرچم ناواسا

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی برگ مو:
    • برگ‌های مو را بشویید و سپس در آب جوش به مدت ۲-۳ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.
    • برگ‌ها را سریعاً از آب جوش خارج کرده و در آب سرد قرار دهید تا شوک حرارتی ببینند و رنگ سبز خود را حفظ کنند.
    • سپس برگ‌ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی
  1. آماده‌سازی شیشه‌ها:
    • شیشه‌های مناسب برای ترشی را خوب بشویید و در آب جوش ضدعفونی کنید. سپس بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

درباره کشور روسیه و پرچم روسیه

  1. چیدن برگ‌ها:
    • برگ‌های مو را به صورت مرتب در شیشه‌ها بچینید. اگر از سیر و فلفل سبز استفاده می‌کنید، آنها را نیز لابه‌لای برگ‌ها قرار دهید.
    • در صورت استفاده از ترخون و نعناع خشک، آنها را نیز به صورت لایه‌ای بین برگ‌ها بپاشید.
  2. افزودن سرکه و نمک:
    • سرکه سفید را با نمک مخلوط کرده و روی برگ‌ها بریزید تا جایی که تمام برگ‌ها در سرکه غوطه‌ور شوند.
    • اگر دوست دارید ترشی تندتر شود، می‌توانید از فلفل قرمز خشک هم استفاده کنید.
  3. نگهداری:
    • درب شیشه‌ها را محکم ببندید و آنها را در جای خنک و تاریک به مدت حداقل یک ماه قرار دهید تا ترشی برسد و طعم بگیرد.
  1. مصرف:
    • پس از گذشت زمان لازم، ترشی برگ مو آماده مصرف است. این ترشی را می‌توانید به همراه انواع غذاهای ایرانی سرو کنید.
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی 
طرز تهیه ترشی برگ مو با بهترین روش با ماندگاری بالا مجلسی

درباره کشور سوئد و پرچم سوئد

نکته: در تهیه ترشی برگ مو، دقت کنید که از برگ‌های تازه و سالم استفاده کنید تا نتیجه نهایی بهترین کیفیت را داشته باشد. همچنین، میزان نمک و سرکه را می‌توانید بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×