» آشپزی » دسر » طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر
طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر
دسر

طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر

70

طرز تهیه حلوای ترکیه

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه حلوای ترکیه را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این دسر سنتی و خوشمزه را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعم آن لذت ببرید. شما برای تهیه تهیه تر حلوای ترکیه بهتر است طبق دستور عمل کنید.تا با راز و رمزهای گوناگون این دسر خوشمزه آشنا شوید. تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر
طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر

دعای شفای مریض

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 2 پیمانه

روغن مایع به میزان نیاز آرد

کره یک پیمانه

عسل 3 قاشق سوپخوری

شکر یک دوم پیمانه

شیرخشک یک چهارم پیمانه

خامه 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر
طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر

درباره کشور عربستان سعودی و پرچم عربستان سعودی

گلاب یک چهارم پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شیر یک دوم پیمانه

آب دو و نیم پیمانه

طرز تهیه

ابتدا آرد را به همراه روغن مایع و کره کمی تفت دهید. در ادامه عسل، شکر و وانیل را اضافه کرده، هم بزنید تا زمانی که رنگ حلوا کرم پر رنگ شود. سپس شیرخشک، شیر و خامه را اضافه کرده و در حال هم زدن گلاب و آب را نیز اضافه کنید. 4 دقیقه زمان دهید تا حلوا جا بیفتد. بعد در قالب کیک به شکل دلخواه بریزید و تزیین کنید. می توانید از شکلات آب شده برای تزیین استفاده کنید.

نکته

1- این دستور 320 گرم کربوهیدرات، 45 گرم پروتئین، 313 گرم چربی و 4277 کیلو کالری دارد.

2- این حلوا تا زمان ریختن گلاب مدام باید هم زده شود.

3- برای تزیین روی حلواهای مختلف می توانید از تر حلوا استفاده کنید.

طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر
طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر

درباره کشور میانمار و پرچم میانمار

خواص و ارزش غذایی حلوا

حلوا یک خوراکی سنتی و پرطرفدار در بسیاری از فرهنگ‌ها و کشورها است و از مواد اصلی شیرین‌کننده، روغن‌های گیاهی یا حیوانی، و مواد پرپروتئین مانند بذرهای روغنی تهیه می‌شود. این محصول معمولاً ارزش غذایی بالایی دارد و در زیر به برخی از خواص و ارزش‌های غذایی حلوا اشاره می‌شود:

  1. منبع انرژی: حلوا دارای مقدار زیادی کربوهیدرات است که منبع اصلی انرژی برای بدن محسوب می‌شود. این انرژی معمولاً از شکر، گلوکز، و کربوهیدرات‌های ساده در حلوا تامین می‌شود.
  2. منبع پروتئین: بسته به موادی که در تهیه حلوا استفاده شده‌اند، این محصول ممکن است حاوی پروتئین باشد. برای مثال، حلوا حاوی بذرهای روغنی مانند بادام، گردو، و بادام زمینی است که منابع خوبی از پروتئین هستند.

درباره کشور قزاقستان و پرچم قزاقستان

  1. چربی‌های سالم: حلوا معمولاً حاوی روغن‌های گیاهی مثل روغن سویا، روغن زیتون و غیره است که به عنوان یک منبع چربی‌های سالم شناخته می‌شوند و می‌توانند به سلامتی قلب کمک کنند.
  2. مواد معدنی: حلوا ممکن است حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم باشد که برای سلامتی استخوان‌ها، عملکرد عضلات، و کنترل فشار خون مفید هستند.
  3. فیبر: حلوا ممکن است مقداری فیبر نیز داشته باشد که برای حفظ سلامتی دستگاه گوارش و کنترل میزان قند خون مفید است.
طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر
طرز تهیه حلوای ترکیه با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخن با طعم بی نظیر

درباره کشور تاجیکستان و پرچم تاجیکستان

با این حال، مقدار و ارزش غذایی حلوا به شدت بستگی به نوع و مقدار مواد اولیه و روش تهیه آن دارد. همچنین، به دلیل محتوای قند و چربی بالای بعضی از انواع حلوا، توجه به میزان مصرف آن مهم است، به خصوص برای افرادی که دچار مشکلات سلامتی مانند دیابت یا چاقی هستند.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×