شنبه , 2 فروردین 1404 2025 - 03 - 22 ساعت :
 
» آشپزی » انواع خورش ها » طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه
طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه
انواع خورش ها

طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه

خرداد ۲۴, ۱۴۰۳ 60

طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

مرغ چهار تکه
بادنجان سرخ‌شده شش عدد
گوجه‌فرنگی سه عدد
سبزی قورمه‌ سرخ‌شده دو پیمانه
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
سیر و پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
آبغوره یا نارنج نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب شش پیمانه

طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه
طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه

محمد محبی از شروع فوتبال تا درخشش

طرز تهیه

مرغ را با پیاز و سیر تفت داده و سبزی، پیاز، سیرداغ، نمک، آب، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه می‌‌کنیم و با حرارت ملایم می‌‌پزیم. هنگامی که خورش جا افتاد بادنجان سرخ‌شده و گوجه را اضافه کرده و کمی می‌‌پزیم تا بادنجان و گوجه حالت خود را از دست ندهند. در انتها آبغوره یا نارنج را اضافه می‌‌کنیم.

خورش مرغ و بادنجان

خورش مرغ و بادنجان یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد مرغ، بادنجان و انواع ادویه ها و سبزیجات، طعمی خاص و لذیذ به این غذا می‌بخشد. این خورش با طراوت و رنگ زیبایی که از بادنجان به آن داده می‌شود، همواره جایگاه ویژه‌ای در میان غذاهای ایرانی دارد. در این مقاله قصد داریم به بررسی اجمالی این خورش محبوب و تاریخچه و اهمیت آن بپردازیم.

تاریخچه خورش مرغ و بادنجان

خورش مرغ و بادنجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در زمان‌های قدیمی به عنوان یک غذای مهم و مورد علاقه در میان مردم ایرانی شناخته شده است. با ترکیب منحصر به فرد مرغ، بادنجان، پیاز، سیر و ادویه ها، این خورش طعمی خاص و لذیذ به ارمغان می‌آورد. خورش مرغ و بادنجان به عنوان یکی از غذاهای اصیل ایرانی در میان خانواده‌ها و در مجالس خاص و مراسمات مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه
طرز تهیه خورش مرغ و بادنجان با عالی ترین روش سالم و خوشمزه

بیوگرافی مهدی طارمی بازیکن فوتبال

مواد لازم برای خورش مرغ و بادنجان

برای پخت خورش مرغ و بادنجان، مواد اصلی این غذا شامل مرغ، بادنجان، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل می‌باشند. همچنین برای تهیه این خورش نیاز به روغن مایع، آب و نمک دارید. این مواد با دقت و به ترتیب مشخص شده در دستور پخت، تهیه و پخت خورش مرغ و بادنجان را آسان و لذیذ می‌کنند.

مراحل پخت خورش مرغ و بادنجان

برای پخت خورش مرغ و بادنجان، ابتدا باید مواد را آماده کنید. سپس مرغ را با روغن در تابه سرخ کرده و پس از سرخ شدن، از تابه خارج کنید. سپس بادنجان‌ها را برش داده و سرخ کنید تا زرد شوند. در ادامه پیاز را سرخ کنید و سپس سیر را اضافه کنید. بعد از این مراحل، مرغ، بادنجان و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به همراه ادویه ها و سبزیجات دیگر بپزید. در نهایت با اضافه کردن زعفران خشک و آب به خورش، آماده سرو شدن است.

انتقاد میرسلیم از ارزانی قیمت سوخت؛ ریخت و پاش کافی است

نتیجه گیری:

خورش مرغ و بادنجان یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در فرهنگ غذایی ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد مواد اصلی و ادویه ها، طعمی لذیذ و خاص به ارمغان می‌آورد. این غذا با ترکیب مرغ، بادنجان، پیاز و سبزیجات، یک غذای سنتی و ارزشمند در فرهنگ غذایی ایرانی به شمار می‌رود. امیدواریم که این مقاله مفید واقع شده باشد و باعث افزایش دانش شما درباره خورش مرغ و بادنجان گردد.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×