پنجشنبه , 19 مهر 1403 2024 - 10 - 10 ساعت :
» آشپزی » انواع پاستا و اسپاگتی » طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ
انواع پاستا و اسپاگتی

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ

خرداد 29, 1403 40

اسپاگتی با گوشت و سس قارچ

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده 500 گرم
پیاز خردشده یک عدد
سوپ قارچ آماده 300 گرم
سس گوجه‌فرنگی 450 گرم
قارچ خردشده 120 گرم
ادویه ایتالیایی یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه قاشق مرباخوری
اسپاگتی 360 گرم
پنیر پارمیسان رنده‌شده به میزان لازم

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه

گوشت و پیاز را سرخ کنید تا پیاز نرم و گوشت قهوه‌ای رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگی، قارچ، ادویه و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت زیاد به جوش آورید. آن‌گاه شعله را کم کرده تا 20 دقیقه بجوشد و گهگاهی هم بزنید. اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید و پس از پخته شدن با آب سرد بشویید. اسپاگتی راکمی داغ کرده و با مخلوط گوشت و پنیر پارمیزان سرو کنید.

دعای دفع سگ

اسپاگتی با گوشت و سس قارچ

اسپاگتی با گوشت و سس قارچ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در بسیاری از رستوران‌ها و خانه‌ها سرو می‌شود. این غذا با ترکیبی از اسپاگتی، گوشت و سس قارچ تهیه می‌شود که طعم و لذت منحصر به فردی به غذا می‌بخشد. در این مقاله به بررسی مواد اولیه و روش تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ پرداخته و نحوه سرو آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

مواد اولیه

برای تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ نیاز به مواد زیر است:
– اسپاگتی: 400 گرم
– گوشت چرخ کرده: 300 گرم
– قارچ: 200 گرم
– پیاز: 1 عدد
– سیر: 2 حبه
– روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
– پودر گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– پنیر پارمزان رنده شده: برای تزیین

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ با بهترین روش، خوشمزه و لذیذ

روش تهیه

1. ابتدا اسپاگتی را در آب جوش با نمک بپزید تا نرم شود.
2. در یک ماهیتابه روغن زیتون را گرم کنید و پیاز را ریز خرد کرده و تا طلایی شدن سرخ کنید.
3. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تا اینکه رنگ آن تغییر کند بپزید.
4. قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید. سپس سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
5. پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و حدود 10 دقیقه بپزید.
6. در آخر اسپاگتی را به سس اضافه کرده و مخلوط کنید.

دعای حضرت ابو البشر

تزیین و سرو

اسپاگتی با گوشت و سس قارچ را در ظروف مناسب سرو کرده و روی آن پنیر پارمزان رنده شده را بپاشید. این غذا را با نان خرد شده و سالاد سبز سرو کنید.

نتیجه گیری:

اسپاگتی با گوشت و سس قارچ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیب مناسب اجزای غذایی به دست می‌آید. این غذا را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی و خوشمزه برای هر وعده غذایی انتخاب کرد. بهتر است این غذا را با تهیه مواد اولیه تازه و با کیفیت و با رعایت دقیق روش تهیه آن پخته و سرو کنید تا از طعم و لذت این غذا بهره‌مند شوید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×