طرز تهیه کیک هل و گلاب با عالی ترین روش
به گزارش مجله نو:
شکر:1/5پیمانه
3تخم مرغ
ارد :2/5پیمانه
گلاب نصف
شیر :نصف
روغن مایع:نصف
هل :1ق چ
بکینگ پودر :1ق غ
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم