جمعه , 15 تیر 1403 2024 - 07 - 04 ساعت :
» آشپزی » کیک هل و گلاب
آشپزی - مقالات

کیک هل و گلاب

اسفند 14, 1402 10

به گزارش مجله نو:

شکر:1/5پیمانه

3تخم مرغ

ارد :2/5پیمانه

گلاب نصف

شیر :نصف

روغن مایع:نصف

هل :1ق چ

بکینگ پودر :1ق غ


اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×