» آشپزی » طرز تهیه شیر بادام با راحت ترین روش بسیار سریع
آشپزی - نوشیدنی گرم و سرد

طرز تهیه شیر بادام با راحت ترین روش بسیار سریع

30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیر بادام

٢٢٠گرم بادام خام را ۱ شب در آب خیس کنید . به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت بادام‌ها را بگذارید تا خیس بخورند . این کار باعث نرم کردن آن‌ها می‌شود . بعد از ساعت گفته‌شده پوست بادام را گرفته و آب را بیرون بریزید .
بادام‌ها را با ۴ پیمانه آب تصفیه‌شده در مخلوط‌کن بریزد . دستگاه را روشن کنید تا به‌خوبی مخلوط شوند بوسيله يك پارچه شير_بادام را صاف كنيد نوش جان

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×