طرز تهیه کوکو سیب زمینی مغز دار بسیار سالم و خوش طعم
به گزارش مجله نو: طرز تهیه کوکو سیب زمینی مغز دار
به دو عدد تخم مرغ، دو تا سه عدد سیب زمینی متوسط آبپز، برای مواد میانی هم به نسبت ذائقه گوشت چرخکرده یا مرغ ریش ریش شده، قارچ، پیاز داغ فلفل دلمه هویج آبپز و خرد شده، رب گوجه و ۳ قاشق پنیر پیتزای رنده شده درصورت تمایل
ادویه: نمک، زردچوبه، پودر فلفل
سیب زمینی ها را آبپز کرده و بعد رنده یا له می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند. درین فاصله قارچها را کمی تفت داده کنار گذاشته گوشت چرخکرده را هم تفت میدهیم و بقیه مواد را هم به گوشت اضافه کرده چند دقیقه روی شعله تفت میدهیم. مخلوط مواد میانی آماده شده برای هر قالب کیک صبحانه یک ونیم پیمانه کافیست.
حالا تخم مرغها و زردچوبه و نمک را به سبب زمینی ها افزوده خوب قاطی کرده. دوسوم از آنرا ته و کناره های قالب خوب چرب شده پهن کرده مواد میانی را ریخته بعد بقیه مایع کوکو را روی آنها پهن می کنیم.در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار می دهیم و در دقایق آخر گریل را روشن می کنیم.درین مدت کوکوی شما کاملا خواهد پخت اگر دوست دارید تردتر و برشته تر باشد ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر هم باید در فر بماند.