سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کئی انار
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه کئی انار

فروردین 18, 1403 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کئی انار

مواد لازم

کدو حلوایی یک کیلوگرم
لوبیا چیتی 100 گرم
عدس 100 گرم
سیر 50 گرم
پیاز 100 گرم
دانه های انار100 گرم
گردو 100 گرم
نمک  دریا 10 گرم
روغن حیوانی به مقدار نیاز
زردچوبه 5 گرم

طرز تهیه

لوبیا چیتی و عدس را نیم پز می کنند.
کدو حلوایی را ریزریز کرده با مواد نیم پز مخلوط می کنند تا با هم بپزند.
بعد از بخار شدن آب و پخته شدن مواد آن را با گوشت کوب له می کنند.
سیر، پیاز، دانهٔ انار و گردوی ساییده شده به همراه نمک و زردچوبه را تفت داده به مواد اضافه می کنند.
مقدار کمی آب به مواد می افزایند تا کئی انار با حرارت ملایم جا بیفتد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×