جمعه , 8 تیر 1403 2024 - 06 - 28 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه مرغ با سس پرتقال
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه مرغ با سس پرتقال

فروردین 21, 1403 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مرغ با سس پرتقال

مرغها رو با نمک، فلفل،زردچوبه،رزماری، ادویه و روغن مزه دار کنید، دوساعت استراحت بدین بعد نصف فنجان کوچک آب اضافه کنید وبزارین روی حرارت کم خودش آب میندازه، من دوتا هویج و چند تا ساقه جعفری هم اضافه کردم، بعد از نیم ساعت پوست پرتقال رنده شده (فقط قسمت نارنجی) رو اضافه کردم، زعفران دم کشیده هم در صورت تمایل اضافه کنید، وقتی آب مرغ کشیده شد و سرخ شد بهش یک‌ونیم فنجان آب پرتقال طبیعی اضافه کردم و کمی جعفری خورد شده هم روی مرغها ریختم وقتی آب پرتقال به خورد مرغ رفت حاضره

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×