» آشپزی » طرز تهیه مسما کدو مرغ بادمجان بسیار لذیذ و خوش عطر
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه مسما کدو مرغ بادمجان بسیار لذیذ و خوش عطر

40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مسما کدو مرغ بادمجان

سِرو برای دونفر ران مرغ رو با پیاز و نمک وزردچوبه و ادویه تفت دادم کمی آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه .کدو و بادمحون رو سرخ کرده بودم . دوتا گوجه هم تفت دادم طبق عکس سوم همه رو تو تابه چیدم .. کمی فلفل دلمه ای و غوره بهشون اضافه کردم . رب رو در تابه ای تفت دادم . برای ترشی خورش بهش آبغور اضافه کردم و سپس از آب مرغ ک اضافه مونده بود روی سس ریختم و ب تابه ی اصلی ک مواد داخلش بود اضافه کردم . روی حرارت ملایم یکساعته جا میفته . ضمنا : اواسط پخت مرغ کمی زعفران آبکرده هم بهش زدم

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×