بیوگرافی بازیگر نیما شاهرخ شاهی بهمراه عکس
بیوگرافی بازیگر نیما شاهرخ شاهی
نام و نام خانوادگی : نیما شاهرخ شاهی
تاریخ تولد: ۱۷ مرداد ماه ۱۳۶۰
مدرک تحصیلی : مهندسی عمران
محل تولد : تهران
محل سکونت : ولنجک تهران
وضعیت تاهل : متاهل
تیم مورد علاقه : استقلال تهران
نیما شاهرخ شاهی که همراه دوست اش برای تست بازیگری رفته بود راه ورود به هنر را یک شبه طی کرد و با مکس سامان مقدم وارد سینما شد و به خوبی توانست در سینما و تلویزیون به جایگاهی دست پیدا کند . نیما شاهرخ شاهی یک خواهر بزرگتر از خودش به نام نیلوفر دارد . بازیگر جوان کشور مان در آمد اصلی خود را از راه ساخت وساز در میاورد و بازیگری را تنها برای عشقش است که ادامه می دهد. نیما شاهرخ شاهی یک کافی شاپ در مجتمع تجاری خلیج فارس محله ولنجک یه نام (الی) دارد.
نیما شاهرخ شاهی به علت بازی در فیلم پایان نامه حامد کلاهداری که به وقایع سال ۸۸ می پرداخت مورد انتقاد طرفداران فتنه سبز قرار گرفت ولی خودش معتقد است که بازیگری یک فعالیت حرفه ای است و این برداشت های سیاسی در آن جای ندارد. شاهرخ شاهی در تازه ترین سریال خودش به نام معراجی سر دسته گروه تجسمی دانشگاه هنر است که به مخالفت برای خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه می پردازد.
فیلم های سینمایی نیما شاهرخ شاهی
فیلم شکار قهرمان ( پدرام بهرامی فر – ۱۳۹۳ )
فیلم چهار باندی ( محمد جعفر باقری نیا – ۱۳۹۲ )
فیلم باورم کن (محمدحسین پور – ۱۳۹۳ )
فیلم دربست ( علی خامه پرست – ۱۳۹۳)
فیلم شهرت ( رسول کاسه ساز – ۱۳۹۲ )
فیلم قرار بعدی همان جا ( ۱۳۹۲)
فیلم معراجی ها ( مسعود ده نمکی – ۱۳۹۲ )
فیلم لامپ صد (سعید آقا خانی – ۱۳۹۲ )
فیلم سگ های پوشالی ( رضا توکلی – ۱۳۹۲ )
فیلم موارد مشکوک ( محسن توکلی – ۱۳۹۲)
فیلم ماه عسل یونانی ( حامد امرایی – ۱۳۹۱ )
فیلم زن . مرد . زندگی ( ۱۳۹۱)
فیلم و خدا زن را آفرید ( بهروز حسینزاده – ۱۳۹۱ )
فیلم آقای الف ( علی عطشانی – ۱۳۹۱ )
فیلم بچه های لواسون ( احمد توکلی- ۱۳۹۱)
فیلم سیب ترش ( مهدی صباغ زاده – ۱۳۹۱ )
فیلم تلفن همراه رئیس جمهور ( علی عطشانی – ۱۳۹۰)
فیلم خود زنی ( احمد کاوری – ۱۳۹۰)
فیلم گیرنده (مهرداد غفارزاده – ۱۳۹۰)
فیلم شبکه ( ایرج قادری – ۱۳۹۰ )
فیلم اخراجی ها ۳ (مسعود ده نمکی – ۱۳۸۹ )
فیلم آخرین سرقت ( پدرام علیزاده – ۱۳۸۹ )
فیلم پایان نامه ( حامد کلاهداری – ۱۳۸۹)
فیلم آینه های روبرو ( نگار آذربایجانی – ۱۳۸۹ )
فیلم بی انتها (امیر حسین جهد دوست – ۱۳۸۹ )
فیلم نفرین (علی توکل نیا – ۱۳۸۹)
فیلم مصادره ( ایرج قادری – ۱۳۸۹ )
فیلم دموکراسی تو روز روشن (علی عطشانی – ۱۳۸۸ )
فیلم ناسپاس ( حسن هدایت – ۱۳۸۸)
فیلم لج و لج بازی (مهدی برقعی – ۱۳۸۸ )
فیلم کیش و مات ( جمشید حیدری – ۱۳۸۷ )
فیلم مجنون لیلی ( قاسم جعفری – ۱۳۸۶ )
فیلم دایره زنگی ( پریسا بخت آور – ۱۳۸۶)
فیلم پارک وی ( فریدون جیرانی – ۱۳۸۵ )
فیلم مکس ( سامان مقدم – ۱۳۸۲ )
بازیگر نیما شاهرخ شاهی
نیما شاهرخ شاهی یکی از بازیگران محبوب و مورد توجه صنعت فیلم و تلویزیون ایران است. او با توانایی هنری و استعداد درخشان خود توانسته است جایگاه ویژهای در دل تماشاگران ایرانی برای خود ایجاد کند. در این مقاله، به زندگی و حرفه حرفهای این بازیگر بزرگ پرداخته و تلاش میکنیم تا با توجه به تجربیات و دستاوردهای او، به شناخت بهتری از این هنرمند محبوب بپردازیم.
زندگی زودرس و آغاز فعالیت هنری
نیما شاهرخ شاهی در سال ۱۹۷۸ در تهران متولد شد و از جوانی علاقه شدیدی به هنر نمایشی داشت. او در سنین جوانی وارد دنیای هنر شد و با بازی در تئاتر و سریالهای تلویزیونی ابتدایی، استعداد خود را به نمایش گذاشت.
پیشرفت و موفقیت در حرفه بازیگری
با گذر زمان و تلاشهای فراوان، نیما شاهرخ شاهی توانسته است به یکی از بازیگران برجسته و مورد توجه صنعت هنر و تئاتر ایران تبدیل شود. با بازی در فیلمها و سریالهای موفق، او توانسته است جایگاه خود را در صنعت سینما و تلویزیون برجسته کند.
تأثیرگذاری و اثرگذاری در جامعه
نیما شاهرخ شاهی با بازیهای قوی و عمیق خود، توانسته است اثری عمیق در جامعه ایران داشته باشد. او با بازیهای زیبا و پرمعنا، توانسته است موضوعات و مسائل اجتماعی را به نمایش بگذارد و از این طریق تأثیر بزرگی بر جامعه ایرانی داشته باشد.
تجربیات و دستاوردهای حرفهای
نیما شاهرخ شاهی با گذشت سالها از فعالیت حرفهای خود، تجربیات و دستاوردهای بسیاری کسب کرده است. او با بازی در فیلمها و سریالهای مختلف، توانسته است به یکی از بازیگران برجسته و مورد توجه صنعت فیلم و تلویزیون تبدیل شود.
تعامل با هواداران و تاثیر در دلها
نیما شاهرخ شاهی با هنر و توانایی بازیگری خود، توانسته است قلبهای بسیاری را به خود جلب کند. او با تعامل مستقیم با هواداران خود و حضور فعال در شبکههای اجتماعی، توانسته است ارتباط نزدیکی با طرفداران خود برقرار کند و تأثیر مثبتی بر آنها داشته باشد.
آینده و چشمانداز حرفهای
نیما شاهرخ شاهی با تجربیات و دستاوردهای حرفهای خود، به یک آینده درخشان و پربار نگاه میکند. او با ادامه تلاش و تواناییهای خود، میخواهد در صنعت فیلم و تلویزیون ایران به جایگاه بیشتری دست یابد و بازیهای جذاب و معنیداری را به تماشاگران خود ارائه کند.
نتیجهگیری:
در این مقاله، به زندگی و حرفه حرفهای بازیگر نیما شاهرخ شاهی پرداختیم. او با توانایی و استعداد درخشان خود توانسته است جایگاه ویژهای در دل تماشاگران ایرانی برای خود ایجاد کند و با بازیهای زیبا و معنیدار خود، توانسته است تأثیر بزرگی بر جامعه ایران داشته باشد. امیدواریم که این هنرمند محبوب، با ادامه تلاش و تواناییهای خود، در آینده هنریاش را به اوج برساند و باز هم به دل تماشاگران خود راضیکننده باشد.