جمعه , 8 تیر 1403 2024 - 06 - 28 ساعت :
» آشپزی » انواع استیک » طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
انواع استیک

طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه

اردیبهشت 27, 1403 20

طرز تهیه استیک گوشت

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

فیله گوساله ۲ تکه استیکی
روغن زیتون بدون بو ½ فنجان
سیر ۴ حبه
رزماری ۴ شاخه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه

سایه چشم پودری یا مایع

طرز تهیه

مرحله اول
برای تهیه استیک گوشت آبدار ابتدا فیله گوساله را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست ماساژ می دهیم تا روغن زیتون تمام قسمت های گوشت را کاور کند.

مرحله دوم

در ادامه سیرها را خرد می کنیم و به همراه رزماری و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را کمی با دست ورز می دهیم تا گوشت طعم دار شود. در ادامه یک سلفون روی کاسه می کشیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

یکی از مهم ترین نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن استیک می شود این است که زمان کافی برای مرینت داشته باشد. برای اینکه گوشت طعم خوبی بگیرد و به راحتی مغز پخت شود حداقل باید به مدت ۱۲ ساعت در مواد طعم دهنده بماند.

طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه

با بی رنگی لب چکار کنیم؟

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، باید آنرا گریل کنیم. برای این منظور می توانیم از سمت خط دار تابه دو طرف استفاده کنیم. سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط به بالا قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود.

مرحله پنجم

برای گریل کردن استیک ها نیازی به استفاده از روغن نیست. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، استیک ها را روی تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا یک طرف استیک ها به خوبی گریل شود، سپس انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود.

مرحله ششم

اگر استیک ها را با حرارت کم و زمان طولانی گریل کنیم، گوشت خشک و سفت می شود و کیفیت استیک ها به شدت پایین می آید. در پایان استیک ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سبزیجات گریل شده سرو می کنیم.

طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه

استیک گوشت

استیک گوشت یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین غذاهای جهان است که در اکثر رستوران‌ها و خانه‌های غذا خوری سرو می‌شود. این غذای خوشمزه که از گوشت گاو، گوسفند یا مرغ تهیه می‌شود، با روش‌های مختلفی مانند سرخ کردن، کباب کردن یا پختن در ماهیتای طهوری طهی می‌شود. در این مقاله به بررسی انواع استیک گوشت، روش‌های پخت و مواد افزودنی مورد استفاده در تهیه آن خواهیم پرداخت.

انواع استیک گوشت

استیک گوشت به دلیل متنوع بودن گوشت‌های استفاده شده، انواع مختلفی دارد. برخی از معروف‌ترین انواع استیک‌ها شامل استیک چاقویی، استیک تندرلوین، استیک فیله و استیک ریبای نیز می‌شوند. هر یک از این انواع استیک دارای طعم و بافت متفاوتی هستند که بسته به سلیقه هر فرد می‌توانند انتخاب شوند.

رنگ لاک مناسب در فصل زمستن

روش‌های پخت استیک

روش پخت استیک نقش بسیار مهمی در حفظ طعم و بافت مناسب آن دارد. معمولا استیک‌ها با روش‌های سرخ کردن، کباب کردن یا پختن در ماهیتای طهوری طهی می‌شوند. هر یک از این روش‌ها به تهیه استیک با طعم و بافت مطلوب کمک می‌کنند.

طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه

اصول تمیزکردن برس های آرایشی

مواد افزودنی در تهیه استیک

برای افزودن طعم و خوشمزگی به استیک، از مواد افزودنی مختلفی مانند نمک، فلفل، سس‌های مختلف و ادویه‌ها استفاده می‌شود. هر کدام از این مواد افزودنی نقش مهمی در تهیه و طعم‌دهی به استیک دارند.

مزایای مصرف استیک گوشت

استفاده از استیک گوشت به دلیل حاوی پروتئین، ویتامین و مواد مغذی مختلف، مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد. این غذا علاوه بر اینکه خوشمزه است، به حفظ سلامتی و ارتقای انرژی بدن کمک می‌کند.

عکس دکوراسیون شرکت با کسب و کار کوچک و بزرگ

آسیب‌های مصرف زیاد استیک گوشت

مصرف زیاد استیک گوشت نیز می‌تواند برای سلامتی انسان مضر باشد. برخی از مشکلاتی که ممکن است از مصرف زیاد استیک گوشت بوجود آید شامل افزایش وزن، بالا رفتن کلسترول خون و افزایش خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

تقویم نجومی 24 اردیبهشت

نکات مهم در تهیه استیک گوشت

برای تهیه استیک گوشت با طعم و بافت مطلوب، برخی نکات مهم وجود دارد. از جمله این نکات می‌توان به استفاده از گوشت با کیفیت، استفاده از روش مناسب پخت و استفاده از مواد افزودنی با کیفیت اشاره کرد.

طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه استیک گوشت با بهترین دستورپخت بسیار لذیذ و خوشمزه

تقویم نجومی 29 اردیبهشت
نتیجه گیری:
استیک گوشت یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که با توجه به انواع مختلف و روش‌های پخت متنوع، همیشه مورد توجه علاقه‌مندان به غذا قرار دارد. با رعایت نکات مهم در تهیه استیک و مصرف منطقی آن، می‌توان از لذت و مزایای این غذا بهره‌مند شد و به سلامتی بدن خود اهمیت داد.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

خانم ابراهیمی

نوشتن به انسان احساس خوبی می دهد چرا که در حین نوشتن ایده های جدید و جملات ناب به ذهنتان می آید و ممکن است ناکهان مثل ارشمیدس بگویید یافتم یافتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×