» آشپزی » انواع استیک » طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم
پای استیک نخستین‌بار در شهر نیویورک به‌صورت گوشت گوسفند تهیه شد و به‌عنوان یک غذای سریع و خوشمزه در آمریکا معرفی شد.
انواع استیک

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم

70

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

مواد لازم براي 12 نفر:
روغن زيتون- 2 قاشق سوپ‌خوري
كنسرو گوشت مرغ خرد شده- 140 گرم
استيك كه روي آتش ملايم پخته شده و خرد شده- يك كيلوگرم
آرد ساده- 4 قاشق سوپ‌خوري
سركه قرمز كه با 2 ليوان آب مخلوط شده باشد- 10 قاشق غذا خوري
عصاره گوشت گاو- يك ‌و يك‌ سوم قاشق سوپ‌خوري
آويشن- 4 شاخه
موسير تازه- 600 گرم
ژل زغال‌اخته- 2 قاشق سوپ ‌خوري
زرده تخم‌مرغ- يك عدد

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم
طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم

آزمایش قند خون پلاسما در حالت ناشتا(FPG)

طرز تهیه

1. نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. به استيك كمي آرد بپاشيد و بعد آن را در همان تابه، سرخ كنيد و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه كنيد.

2. حالا مخلوط آب و سركه و آويشن را به تابه اضافه كرده و صبر كنيد به جوش بيايد. در تابه را طوري بگذاريد كه يك سانتي‌متر باز باشد، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد براي 2 ساعت گوشت‌ها حسابي بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنيد و هر وقت احساس كرديد سس غذا غليظ شده، در تابه را كامل بگذاريد.

3. فر را با درجه 200 سانتي‌گراد گرم كرده، باقي‌مانده روغن زيتون و موسيرها را با هم مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را روي يك ورق خمير شيريني‌پزي پخش كرده و براي 45 دقيقه در فر بپزيد تا خمير نرم شده و به رنگ قهوه‌اي طلايي درآيد.

4. حالا آرد و خردل را در يك كاسه بزرگ ريخته، كره فريز شده را با آن مخلوط كنيد. آب سرد را هم در اين مخلوط بريزيد و آن‌قدر هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. روي خمير را با يك تكه نايلون پوشانده و براي 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.

5. موسيرهاي كباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط كرده و به آن ادويه اضافه كنيد. بعد مخلوط را به يك ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل كنید. درجه فر را به 220 درجه سانتی‌گراد برسانید.

6. حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با كمی نمك بزنید و بعد آن را با یك قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای 30‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو كنید.

نكته : بهتر است محتویات داخل پای را از یك روز قبل آماده كنید تا در طول شب خنك شود.

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم
طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم

آزمایشات تشخیص دیابت

پای استیک

پای استیک یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست فود در جهان است که اغلب به‌صورت گوشت یا مرغ سرو می‌شود. این غذا با روشی سریع و آسان تهیه می‌شود و بسیاری از افراد به طعم خوشایند و خوشمزه‌ی آن علاقه دارند. در این مقاله، به بررسی اصول و تاریخچه پای استیک، انواع مختلف آن و راهکارهای بهبود طعم و کیفیت آن می‌پردازیم.

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم
طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم

تاریخچه پای استیک

پای استیک نخستین‌بار در شهر نیویورک به‌صورت گوشت گوسفند تهیه شد و به‌عنوان یک غذای سریع و خوشمزه در آمریکا معرفی شد. از آن زمان تاکنون، پای استیک به‌عنوان یکی از غذاهای محبوب و مورد علاقه‌ی افراد در سراسر دنیا شناخته شده است.

4 نکته طلایی در کشیدن خط چشم برای انواع چشم

انواع پای استیک

پای استیک به‌صورت گوشت گوسفند، گوشت گاو و یا مرغ تهیه می‌شود. هر یک از این انواع دارای طعم و مزه‌های مختلفی هستند که بسته به سلیقه و ترجیحات شما، می‌توانید انتخاب کنید. همچنین، می‌توانید انواع سس‌ها و افزودنی‌های مختلفی را به پای استیک اضافه کنید تا طعم آن را بهبود ببخشید.

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم
طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم

مراحل انجام آرایش پوست گندمی

راهکارهای بهبود طعم پای استیک

برای بهبود طعم و کیفیت پای استیک، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. از جمله این راهکارها می‌توان به استفاده از انواع مختلف ادویه‌ها و سس‌ها، نحوه‌ی پخت صحیح گوشت و استفاده از مواد اولیه‌ی تازه و باکیفیت اشاره کرد.

طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم
طرز تهیه خوراک -پای استیک و موسیر با بهترین روش بسیار خوش طعم

اصول اساسی آرایش تیره و روشن
نتیجه‌گیری:

پای استیک یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در جهان است که با رعایت اصول و روش‌های مناسب می‌توانید طعم و کیفیت آن را بهبود بخشید. انتخاب نوع گوشت، استفاده از ادویه‌ها و سس‌ها، و رعایت نکات پخت مناسب، از مهمترین عواملی است که می‌تواند تاثیر بسزایی بر طعم و لذت پای استیک شما داشته باشد. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد و بتواند به بهبود طعم پای استیک شما کمک کند.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×