یکشنبه , 7 مرداد 1403 2024 - 07 - 28 ساعت :
» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر
طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر

خرداد 1, 1403 20

طرز تهیه مربای كامكوآت

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

کامکوات، 1 کیلو گرم
آب، 4 الی 5 پيمانه (640 الی800 ميلي‌ليتر)
شکر، 10 پيمانه (1500 گرم)

طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر
طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر

آزمایش قند خون پلاسما در حالت ناشتا(FPG)

روش تهيه

کامکوات‌ها را پس از شستن از وسط نصف کرده و دانه‌هاي آنها را خارج کنيد. کامکوات‌ها را در مقداري آب جوش به مدت 5 دقیفه بجوشانيد. سپس از صافي عبور دهید. اين عمل را يک تا دو بار تکرارکنيد. در ظرفي آب سرد ريخته و کامکوات‌ها را در آن بيندازيد حدود يک روز بماند در اين فاصله چندين بار آب آنها را عوض کنيد تا تلخي پوستشان به طور کامل از بين برود. سپس در صافي بريزيد کامکوات‌ها براي مربا آماده است. اکنون آب و شکر را روي حرارت قرار دهيد تا قوام بيايد. شربت حاصله را از صافي رد کنيد. بعد کامکوات‌ها را در آن بيندازيد با حرارت ملايم بگذاريد بجوشد تا شربت آن کاملا”‌ قوام بيايد و غليظ شود. مربا را از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن داخل شيشه بريزيد.

نکته

باید تلخي کامکوات‌ها طوری گرفته شود که عطر و اسانس پوست آن از بين نرود، البته مرباي تلخ در اروپا بسيار طرفدار دارد ولي در ايران اين‌طور نيست.
در صورتي که پس از يکي دو روز بعد از طبخ مربا شربت آن رقيق شد کامکوات‌ها را از شربت خارج کرده شربت را دوباره بجوشانيد و بعد از غليظ شدن، کامکوات ها را در آن بيندازيد.
شيشه مربا بايد کاملا” تميز ، دهان گشاد و دردار باشد.

طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر
طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر

آزمایشات تشخیص دیابت

جایگزین

می توانید کامکوات ها را به صورت درسته استفاده کنید. در این صورت یک دایره کوچک و عمیق از ته کامکوات در آورده و با نوک چاقو هسته های آن را خارج کنید.

مربای كامكوآت

مربای کامکوآت یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع مرباها در جهان است. این مربا از ترکیب آب و کامکوآت، شکر و افزودنی‌های دیگر تهیه می‌شود و طعم و طراوت خاص خود را دارد. در این مقاله به بررسی تاریخچه، مواد اولیه، فواید و روش تهیه مربای کامکوآت پرداخته خواهد شد.

طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر
طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر

4 نکته طلایی در کشیدن خط چشم برای انواع چشم

تاریخچه مربای کامکوآت

مربای کامکوآت یکی از خوشمزه‌ترین انواع مرباها است که به طعم و طراوت خود شهرت دارد. این مربا از قرن هفدهم در مناطق مختلف جهان مورد استفاده قرار گرفته و به مرور زمان تغییراتی در تهیه و تداخل آن ایجاد شده است.

اصول اساسی آرایش تیره و روشن

مواد اولیه مربای کامکوآت

مربای کامکوآت از ترکیب آب، کامکوآت، شکر و افزودنی‌های دیگر تهیه می‌شود. کامکوآت یک میوه اسیدی است که طعم خاص و تلخی دارد و با افزودن شکر و آب به آن، مربای خوشمزه‌ای به دست می‌آید. افزودنی‌های دیگر مانند ژله و اسانس نیز به مربا اضافه می‌شوند تا طعم و ظاهر مربا بهبود یابد.

فواید مربای کامکوآت

مربای کامکوآت به دلیل حاوی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کامکوآت، دارای خواص درمانی و سلامتی بسیاری است. این مربا می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب‌ها، پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و حفظ سلامت پوست کمک کند.

طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر
طرز تهیه مربای كامكوآت با بهترین روش و طعم عالی و بی نظیر

مراحل انجام آرایش پوست گندمی

روش تهیه مربای کامکوآت

برای تهیه مربای کامکوآت، ابتدا کامکوآت را شسته و پوست آن را پوشش دهید. سپس آن را به همراه شکر و آب در قابلمه قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کامکوآت نرم شود و مربا به غلظت مطلوب برسد. در انتها مربا را به بطری‌ها بریزید و برای مدتی در یخچال نگهداری کنید تا سفره شما را زینت بخشد.

سایه چشم پودری یا مایع

نتیجه‌گیری:

مربای کامکوآت یکی از خوشمزه‌ترین انواع مرباها است که به دلیل طعم و طراوت خود، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این مربا با دارا بودن ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های مفید برای سلامتی، می‌تواند به بهبود وضعیت سلامتی و افزایش انرژی بدن کمک کند. بهتر است این مربا را با مواد اولیه طبیعی و بدون افزودنی‌های مصنوعی تهیه کرده و مصرف نمایید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

خانم ابراهیمی

نوشتن به انسان احساس خوبی می دهد چرا که در حین نوشتن ایده های جدید و جملات ناب به ذهنتان می آید و ممکن است ناکهان مثل ارشمیدس بگویید یافتم یافتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×