» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

70

طرز تهیه مربای قیسی

ساخت ویلا

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

شكر 1 پیمانه
قیسی 250 گرم
بادكا 1/4 پیمانه
هل درسته به میزان لازم
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

ترکیب رنگ خاص برا رسیدن به رنگ دودی طلایی

طرز تهیه

ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم , كمی كه نرم شد, شكر و بادكا را اضافه می كنیم. زمانیكه شربت قوام آمد , هل و آب لیمو را اضافه می كنیم . پس از اینكه چند جوش زد, حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم .

مربای قیسی یا همان برگ زردآلو

مربای قیسی یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه است که از برگ زردآلو تهیه می‌شود. این مربا با طعم منحصر به فرد و خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی خود، در سلامتی بسیار مفید است. در این مقاله، به بررسی خواص و فواید مربای قیسی و روش تهیه آن می‌پردازیم.

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

روش های جدید برای پاک کردن رنگ های تیره و شرابی

ترکیبات مربای قیسی

مربای قیسی از ترکیبات ساده و طبیعی تهیه می‌شود که شامل برگ زردآلو، شکر، آب و اسید سیتریک است. این ترکیبات با ترکیب و فرآیند مناسب، یک خوراکی خوشمزه و مفید برای سلامتی ایجاد می‌کنند.

خواص مربای قیسی

برگ زردآلو دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتریایی و ضد ویروسی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین، این مربا حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند ویتامین C و پلی‌فنل‌ها است که از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان جلوگیری می‌کنند.

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

بهترین روش کراتینه مو

روش تهیه مربای قیسی

برای تهیه مربای قیسی، ابتدا برگ زردآلو را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را در آب جوش قرار دهید و به مدت چند ساعت خیس کنید. بعد از آن، برگ‌ها را از آب جوش خارج کرده و برای مدتی خشک کنید. سپس آنها را به همراه شکر و آب در قابلمه بریزید و به مدت یک ساعت بپزانید. در نهایت، مربای قیسی را در بطری‌ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

بلوند پلاتینه روشن و زیبا

نتیجه‌گیری:
مربای قیسی یک خوراکی خوشمزه و مفید برای سلامتی است که از برگ زردآلو تهیه می‌شود. این مربا دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. با دنبال کردن روش تهیه مربای قیسی و مصرف منظم آن، می‌توانید از خواص و فواید آن برای سلامتی خود بهره‌مند شوید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×