» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش

110

طرز تهیه مربای پسته تازه

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

آب 4 پيمانه
شكر 1 كيلو
پسته اي كه هنوز نرسيده است 1 كيلو
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش

با بی رنگی لب چکار کنیم؟

طرز تهيه

ابتدا پسته ها را از ساقه جدامي كنيم. بعد مقداري آب در ظرفي ريخته ومي جوشانيم,پسته ها را در اب جوش ريخته تا كاملاً پخته شوند , سپس پسته ها را در آبكش ريخته و مجدداً در آب سرد قرار ميدهيم تا تلخي خود را پس دهد. در اين فاصله شكر را با آب مخلوط نموده روي حرارت ملايم قرار داده و مي جوشانيم تا شربت كاملاً قوام ابد پس از آن پسته ها را از آب سرد خارج كرده . به شربت قوام آمده اضافه مي كنيم تا چند جوش بزند . زماني كه رنگ سبز خوشرنگي به خود گرفت آب ليمو را اضافه نموده چند جوش كه زد زير اجاق را خاموش مي كنيم . پس از سرد شدن مربا آنرا در ظرف مورد نظر مي ريزيم.

طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش

اصول تمیزکردن برس های آرایشی

مربای پسته تازه

مربای پسته تازه یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در فصل بهار و تابستان است. این خوراکی با طعم شیرین و خوشمزه از پسته از جمله محصولاتی است که خانواده های ایرانی در فصل بهار به آن علاقه دارند. در این مقاله به توضیحاتی در مورد تهیه، مزایا و روش های مختلف مربای پسته تازه پرداخته خواهد شد.

تهیه مربای پسته تازه

برای تهیه مربای پسته تازه، ابتدا پسته ها را پوست کنده و خرد کرده و درون قابلمه ای که آبکشی شده قرار دهید. سپس شکر و آب را به آن اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و مواد مختلط شوند. پس از آن می توانید ادویه های مورد نظر خود را مثل هل، زنجفیل یا دارچین به مربا اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. می توانید مربای پسته تازه را در ظروف استریل شده بریزید و برای مدتی در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش

دعا جهت درد کیسه صفرا

مزایای مربای پسته تازه

مربای پسته تازه از خواص بسیار مفید برای سلامتی بدن برخوردار است. پسته یک منبع غنی از فیبر، پروتئین و ویتامین های گروه B است و مصرف آن می تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. همچنین پسته دارای مقدار زیادی آهن است که برای افزایش انرژی و حفظ سلامتی خون بسیار مفید است. از طرف دیگر، مربای پسته تازه یک منبع عالی از انرژی طبیعی برای بدن است و می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش

رنگ لاک مناسب در فصل زمستان

روش های مختلف مربای پسته تازه

علاوه بر روش تهیه مربای پسته تازه که در مقدمه ذکر شد، می توان از روش های دیگری نیز برای تهیه این خوراکی استفاده کرد. به عنوان مثال، می توانید پسته ها را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و آن ها را در مربا پخته یا حتی از پودر پسته استفاده کنید. همچنین می توانید از انواع مختلف شکر مثل شکر قهوه ای یا شکر کم کالری برای تهیه مربای پسته تازه استفاده کنید.

طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش
طرز تهیه مربای پسته تازه بسیار خوشمزه و خوش عطر با بهترین روش

عکس دکوراسیون شرکت با کسب و کار کوچک و بزرگ

نتیجه گیری:

مربای پسته تازه یک خوراکی خوشمزه و مفید برای سلامتی بدن است. با تهیه این خوراکی در خانه می توانید از خواص غذایی و طعم شیرین پسته بهره مند شوید. تهیه مربای پسته تازه بسیار ساده است و می توانید از انواع مختلف ادویه ها برای بهبود طعم آن استفاده کنید. بنابراین، پیشنهاد می کنیم تا این فصل از پسته های تازه استفاده کنید و مربای خود را تهیه کنید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×